Stoppen met de aarde leeg te trekken

Je kunt niet zomaar de natuur verstoren het is meer dan genoeg geweest .het moet stoppen zo niet zal de natuur hard teruf slaan wat nu gebeurd zijn ENKRL WAARSCHUWINGEN OM TE STOPPEN MET OORLOG EN VERNIETIGIMG VAN GODS SCHEPPING .je kunt uit je lichaam ook niet van alles uit treken zonder dat het kapot gaat dat geld ook voor moeder aarde .we gaan er een halt toe roepen ongeacht de de gevolgen .HET IS MEER DAN GENOEG GEWEEST EN GENOEG GEWAARSCHUWD .HET NATUUR GEWELD LOOPT OP TOT DE MENSHEID DE STRIJD BIJL.NEER LEGD EN OP DE KNIEEN GAAN VOOR GOD EN JEZUS .EN DE NATUUR MET RUST GAAN LATEN EN GEEN OORLOG OF ONDERDRUKING MEER VOOR WAAR VOOR WAAR .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.