Netjes blijven en dankbaar .

Netjes blijven als je elkaar te woord staat dankbaar zijn dat iemand luistert .we leven in een verloren wereld waar ik mijn best doe om jullie te helpen .maar hellaas vele zijn zo opstandig dat ze het goede niet zien horen of voelen .zo vol woede haat en afgunst blokkeert hun om het te zien .wees dankbaar dat ondanks al het gif wat op me gespuid wordt ik me toch steeds inzet voor Gods koninkrijk het beste voor iedereen daar zou je ook wel eens dankbaar voor mogen zijn dat ik zoveel geduld en mede leven heb met jullie .ik vraag niets ik geef waarom dan afgeven op mij of mij aanvallen .terwijl ik jou uit de klem van satan haal bijt je mij ook dat vind ik niet erg dat vergeef ik want zo ben ik .groetjes Jezus jullie koning alhier ik doe mijn werk met liefde en plezier anders was ik niet hier zat ik hoog op mijn troon maar ik hou van de schepping .vrede en liefde wens ik iedereen .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.