Samen komen daar is nu de tijd voor gekomen .

Vele jaren rij ik overal naar toe .om met mensen contact te leggen .helaas verwatert het soms .maar ook op veel plaatsen snappen ze wat ik bedoel .en bevrijden zich zelf . Nu is het de tijd om samen te komen om onze denk wijze en levens wijze te vergroten wereld wijd .ik kan wel blijven rijden en steunen .maar te vaak krijg ik stank voor dank of messen in mijn rug .ik geef daar niks om.maar fijn is het niet ik moet toch door gaan en weer vertrouwen geven aan mensen .daarom zeg ik nu kom maar samen bij mij die echt rust en vrede willen .samen sterk God is met ons niemand kan ons stoppen een mooie dag gewenst geniet ervan veel plezier Jezus alhier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.