Goede morge hoe zie jij de wereld en waar wil je je voor inzetten .dat vraagt God en ik .

Hoe zie jij de wereld .zie jij ook niet liever dat er rust en vrede in de wereld is .zie jij ook niet liever dat er naaste liefde in de wereld is. Zie jij ook niet liever dat de mensen gelukkig en gezond zijn in de wereld .zie jij ook niet liever dat er vreugde is in de wereld .als jij deze dingen ook liever ziet in de wereld zie jij het het zelfde als ik.de vraag is ook waar wil jij je voor in zetten in de wereld voor rust vrede naasteliefde geluk gezondheid en vreugde .dan wil je het zelfde als ik laten we samen aan de slag gaan en kijken wie ons komt helpen .een mooie dag gewenst geniet ervan. Groetjes Jezus alhier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.