Blijven de zogenaamde gelovige met bijbelteksten gooien of ga je echt in zee Met God en Jezus

Wat God en mij erg stoort is de betweterij van zogenaamde gelovige mensen .die het nog beter weten Dan God zelf .en andere met teksten bestoken en zelf nog niet eens bij God of Jezus zijn .ze weten het zo goed dat ze andere aanvallen met termen die niet van God zijn maar van de satan .zolang jij nog in een religie of politieke stroming zit ben je van God en Jezus verwijderd geraakt .verdeeldheid zaait reliegie en politiek .bij God en Jezus is de eenheid belangrijk dus praat over vrede liefde en eenheid en laat de bijbelse tekste tot werking komen in de plaats ze te blijven herhalen en nog niet aan het werk gaan Voor God en Jezus .groetjes Jezus alhier .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.