Hoe kan het toch dat de meeste mensen liever de gevangenschap als slaaf van de duivel acepteren .dan de vrijheid van God te aanvaarden .

Waarom blijven de meeste mensen liever SLAAF VAN SATAN .is het de luiheid of onvermogen om voor jezelf op tekomen .of angst .waarom niet gewoon een kind vam God zijn en vrij zijn met God waarom zijn de meeste blind gehoorzaam aan dodelijke regeringen en reliegies .van SATAN .de meeste wilen niet naaf GOD LUISTEREN .terwijl God jullie niks oplecht.vrijheid en liefde aanbied in vrede.MAAR NEE ZEGGEN DE MEESTE EN BLIJVEN LUISTEREN NAAR DE DODELIJKE REGERINGEN EN RELIEGIES DIE DOOD EN VERDERF ZAAIEN EN DAT OOK ZELF ZULLEN OOGSTE. Denk hier maar iverna en kijk maar waar jij hier in staat en wie je wil gehoorzamen GOD of Satan .groetjes Jezus alhier 7777

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.