Waarom staat in alle heilige boeken om niet naar Jezus te gaan als je hoort dat hij hier of daar is .

De duivel wil niet dat jullie met mij omgaan hij is bang voor mij daarom heeft hij in alle reliegies dat kenbaar gemaakt .daar in tegen moet je wel je nep relegie volgen en naar de wolven in schaaps kleren gaan en je hele hebben en houden aan hun offeren doe je dat niet nemen ze het wel van je af met leugens list en bedrog .ik vraag nooit iets ik help jullie omdat jullie mijn volk zijn en daarbij geld komt niet van God .is ook een verzinsel van de oplichter satan .

Nu zeg ik u komt alle die vermoeid zijn en dorst hebben mijn deur staat al heel lang open loop hem niet voorbij .baat het niet schaad het niet alles vrijblijvend .AMBASSADE VAN GOD HELMOND SLEGERSSTRAAT 13 5706AV GROETEN JEZUS LIEFDE EN RESPECT

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.