God is liefde hij houd van alles en iedereen .

God maakt het niet uit wie of wat je bent als je maar gelukkig bent .hij houd zoveel van alles en iedereen dat hij ons de vrijheid gaf .nooit gevangen in een kooitje .maar hij ziet ook dat veel van dit alles in kooitjes terecht komen .dat doet God pijn daarom kwam hij als Jezus rond lopen en alles en iedereen bevrijden .zijn liefde is zo groot dat hij zelfs er voor overhad om zicht te laten geselen en te vermoorden aan het kruis .dit allemaal omdat zijn liefde voor alles en iedereen de dood overstijgt hij liet ook zien dat de zogenaamde gelovige God zomaar afwezen en zelfs vermoorden dat is wat God als Jezus iedereen wilde bewijzen dat reliegies niet van God zijn het woord is van God .en blijft bij God .het evangelie is ook van God niet van de mensen acepteer dat hij gaf 10 geboden om een mooi en rustig leven te leiden .hij schreef geen wet uit hij zei ga heen in vrede en in liefde en vermenig vuldig u hier in in vrede en naste liefde .EEN FAMILIE WERELD WIJD .AMEN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.