God is liefde die altijd bij jou blijft

Voor ik geboren werd plaatste God mijn in mijn moeder .toen ik geboren werd was God erbij en blij .toen ik opgroeide liet God mijn van alkes zien en mee maken hij was altijd in de buurt .toen ik wat ouder werd werd ik eigenwijs ging mijn eigen pad maar God bleef bij mij .ik had goede tijden God was er ik had slechte tijden en nog steeds was God bij mij .samen hebben we al veel meegemaakt gelachen en gehuild maar vooral veel gelachen ik hou van zijn humor en zijn onvoorwaardelijke liefde die ik voel voor hem ik ben God dankbaar dat hij altijd bij me is gebleven want de gemakelijkste was ik zekker niet ik leef nu in rust en vrede vol liefde samen met God en dat hou ik zo een fijne dag lieve mensen vergeet nooit dat God altijd in je buurt is

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.