Probeer om jezelf te begrijpen en te volgen het gaat immers om jou leven en welzijn .

Laat mij mijn werk doen ik wil er voir jullie allemaal het beste van maken het is mijn wens als Jezus om jullie de God van liefde te laten zien en leren kennen .daarom bid ik met en voor jullie allemaal want jullie zijn niet alleen mijn volk maar ook mijn broeders en zusters 1 familie door God geschapen ik wil dat iedereen zich thuis en veilig voeld in God s koninkrijk dat wij samen in liefde wonen leven en werken aan vrede en voorspoed drie dingen vind ik van levens belang onderdak voedsel en vervoer .de rest komt later en als we het niet stuk maken hebben we er eeuwig plezier van .leer delen en genieten met en van elkaar .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.