Goede morge lieve mensen .

Hoe staat het ervoor .het is de hoogste tijd om samen er tegen op te staan .ze willen niet naar ons luisteren .ik heb alle mogelijke manieren benut om ze tot inkeer te laten komen .maar ze wijzen alles af .dus niet voor rede vatbaar .ze willen hun duivels plan niet stoppen dus moet ik in grijpen .dan is het belangrijk dat mijn volk begrijpt waarom ik dat doe en dat er geen andere oplosing is voor die duivelse mensen die ons dit aan doen .vertrouw op mij en op God .steek de handen mee uit de mouwen om de aarde van dit soort volk te bevrijden wereld wijd .moge God ons bijstaan en ons alles laten ruimen wat aan het duivels plan is verbonden .laten wij de toekomst van onze kinderen veilig stellen .amen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.