Ook jij bent een kind van God .hij houd ook van jou .

Ook jij bent een kind van God .hij houd van jou zo als je bent .hem maakt het niet uit zolang je maar gelukkig bent met hoe je bent en leeft .daarom de totale vrijheid zo is God hij geeft je alle ruimte om jezelf te zijn doe alles in liefde voor jezelf.en met doe liefde ga je om met anderen die ook in liefde met zich zelf zijn .die open en eerlijk zijn geen taboe gewoon open en eerlijk duidelijk in hoe je bent en leeft .dan leef je goed en is God trots op jou zijn kind die zich zelf vind en van zich zelf houd .Gods liefde voor ons is zo groot en zijn geduld nog veel groter .succes lieve broer en zus groetjes Jezus alhier .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.