Kan jij het nog aanzien zonder te willen ingrijpen

Deze vraag stel ik iedereen wereldwijd .hoelang kan jij het nog aanzien voor je ook wil ingrijpen .het is niet normaal hoe ze met ons om gaan .ze vergifyigen ons met gemak moorden ons uit met gemak .is dit de toekomst die jij aan je kinderen wil schenken .lieve mensen sta op wereldwijd tegen deze terani van satanisten .stop die vieze wereld orde bid met mij mee om hun weg te vagen met de wil van God .samen ingrijpen en de wereld terug in vrede en vrijheid brengen geen dwang van wie dan ook .werken met de liefde van God elkaar redden uit de gevangenschap van satan succes lieve broeders en zusters wereldwijd .moge God ons de kracht overal geven hun te verjagen en uit te schakelen voor eeuwig en altijd .groetjes Jezus alhier

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.