Eerste kerstdag 2021.

Een bewogen jaar loopt op zijn einde .daar mee ook een ciclus .we gaan over naar het volgende niveau en jaar .laad uw accu goed op voor wat komen gaat .laat het licht in u zelf krachtig zijn .om de duisternis te weer staan .ik hoop dat ik op jullie kan rekenen zodat we samen 1 licht vormen 1 vuist tegen de duisternis .ik bid voor jullie bid met mij mee dat iedereen aan geraakt wordt door Gods eeuwige liefde .laat ons die liefde uitstralen .waar we vrijwilig aan mee doen want niemand mag tot iets gedwongen worden .de vrije wil is een kostbaar goed dat God ons geschonken heeft voor eeuwig en altijd niemand kan of mag dat veranderen .het is een Gods recht door God geschonken aan iedereen .ik wens iedereen een fijne eerste kerst dag geniet er samen van .vrede liefde geluk en gezondheid gewenst .groetjes Jezus alhier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.