waarom blijf je vragen stelen ,waarom om bevestigingen blijven vragen .

HET VOLK BLIJFT MAAR VRAGEN OM BEVESTIGINGEN OF IK LEEF JA OF NEE ,OF IK TERUG BEN JA OF NEE . JA IK LEEF EN JA IK BEN TERUG. MAAR WAT HEBBEN WE ERAAN ALS WE GEEN ACTIE ONDER NEMEN ,ALS WE NIET SAMEN KOMEN .ALS ZELFS GELOVIGE ELKAAR VOORBIJ LOPEN ALS OF ER NIETS AAN DE HAND IS .DE GESPREKEN IK DE GEBEDS HUIZEN DE MUZIEK EN ALLES ER OMHEEN HEEFT GEEN ZIN NOG WAARDE ALS WE ELKAAR BLIJVEN ONTLOPEN ,HET HEEFT GEEN NUT OM ZO JE DING TE DOEN IN HET ZICHT VAN ANDERE . GOD VRAAGT TOEWIJDING EN ZORG VOOR ELKAAR ZORGEN VOOR LIEFDE EN VREDE MET ELKAAR . MAAR WAT ZIE IK STEEDS TERUG KEREN .DE ZELFDE VRAAG IS DE HEER TERUG KOMT DE HEER TERUG LEEFT DE HEER . MAAR IK ZIE GEEN ACTIE DIE WIJST OP DE WERKEN VAN GOD , NEE JULLIE STAAN STIL ONDANKS DE BEVESTIGINGEN VAN GOD .IK BEN ER VOOR JULLIE ,MAAR HET IS AAN JULLIE OF JULLIE MIJ NODIG HEBBEN OF LIEVER ZO DOORGAAN MET VRAGEN STELEN WAAR HET ANTWOORD AL DUIDELIJK VAN IS .IK WENS U GODS INZICHT VREDE LIEFDE EN RUST TOT LATER VRIENDELIJKE GROET JEZUS UW KONING ALHIER .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.