NIEMAND IS BESTAND TEGEN JEZUS OMDAT GOD DAT HEEFT BEPAALT.

NIEMAND IS BESTAND TEGEN JEZUS ,DUS HET HEEFT GEEN ZIN OM TEGEN JEZUS IN TE GAAN , MEN LEERT DE WEG VAN JEZUS OM HEM TE KUNNEN VOLGEN , MAAR BEGRIJPEN KUNT U HEM NOOIT ,OMDAT HIJ GODELIJK WERK VERRICHT ,HIJ BAANT EEN WEG VOOR U HIJ ZIET DE TOEKOMST VOOR U . VOLG HEM DAAROM GETROUW EN TWIJFEL NIET AAN ZIJN WOORD ,WANT OM ZIJN WOORD EN DAAD STAAT HIJ WERELD WIJD BEKENT .HIJ BRENGT U TERUG BIJ UW VADER DE ALMACHTIGE GOD DIE ER ALTIJD IS EN ER ALTIJD ZAL ZIJN PRIJS GOD MAAR OOK MOEDER MARIA WANT ZIJ LIET HET LICHT DER WERELD STRALEN .VRIENDELIJKE GROET VAN UW KONING JEZUS ALHIER VREDE LIEFDE EN GELUK WENS IK U ,EN GEEF IK U .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.