DE DUIVEL ZET TEGEN ELKAAR OP .

DE DUIVEL ZET JULLIE TEGEN ELKAAR OP EERST GROEPEN EN RASSEN EN DAN VROUWEN TEGEN MANEN EN DAN KINDEREN TEGEN HUN OUDERS EN ZO OVERWINT HIJ JULLIE. WORDT WAKKER GELOOF ZIJN LEUGENS NIET GOOI DE TELEFOON AAN DE KANT PRAAT WEER MET ELKAAR GEEF WEER EEN HAND KNUFFEL ELKAAR WEER EENS ECHT .BOUW DE LIEFDE WEER OP GUN ELKAAR GELUK .HELP ELKAAR WANT WE HEBBEN DEZELFDE DAGELIJKSE PROBLEMEN . LAAT JULLIE NIET TEGEN ELKAAR UIT SPELEN DOOR GELOOF OF POLITIEK OF WAT DAN OOK . GOD HEEFT ONS GELIJK GESCHAPEN NIEMAND IS MEER OF MINDER WAARD .WE ZIJN GODS KINDEREN KEER TERUG NAAR DE VADER ONZE LIEVE GOD . GA NAAR JEZUS BRENG HEM ALLE EER EN TOEBEHOREN . DANK MOEDER MARIA VOOR HAAR ZORGEN ALS WERELDSE MOEDER VAN IEDEREEN KORT OM KEER TERUG NAAR DE VADER DE MOEDRE EN DE ZOON WEES WEER BIJ DE HEILIGE FAMILIE EN BLIJF DAAR BIJ .TOT ZIENS GROETEN JEZUS ALHIER .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.