MOORD DOODSLAG EN BEDROG .!!!!!!!

DEZE WERELD EN HUN MENSHEID LEEFT MET MOORD DOODSLAG EN BEDROG . IEDEREEN ZIET HET IEDEREEN WEET HET MAAR NIEMAND KOMT ER SAMEN TEGEN IN OPSTAND . BANG VOOR HUN EIGE HAAGJE . WEL VOOR OP STAAN MET ONZIN EN ROEPEN OVER GOD JEZUS EN MARIA MAAR LEVEN MET MOORD DOODSLAG EN BEDROG . VOLGT U HET NOG . WAT EEN WERELD BA BA . EN ALLE GELOVIGEN WAAR ZIJN DIE .WAAROM HOOR IK HUN NIET OF ZIE IK HUN NIET AAN HET ECHTE GODS WERK NEE ALLEEN GELD OPSTRIJKEN EN GOD IN EEN KWAAD DAGLICHT ZETTEN MET HUN VIEZE MISBRUIK VAN KINDEREN EN VOLWASEN MENSEN HUN LIST EN BEDROG SCHAAD GODS AAN GEZICHT . DUIVELS ZIJN HET IK HEB ER GEEN GOED WOORD VOOR OVER EN GOD OOK NIET . VOLG DIE MENSEN NIET ,HET ZIJN WOLVEN IN SCHAAPS KLEREN DIE U ALLEN MISLIJDEN VOOR HUN GEWIN NIETS MET GOD JEZUS OF MARIA VAN DOEN . VIEZE RIKKEN ZIJN HET .BA BA . MENSEN KEER U TOT GOD EN NEEM AFSTAND VAN ZULKE MENSEN EN INSTANTIES . ZIJ ZIJN WERKERS VAN DE DUIVEL NIETS MET GOD VAN DOEN ZIJ LEVEN VAN MOORD DOODSLAG EN BEDROG . GOD ZAL HUN STRAFFEN U MOET AFSTAND HOUDEN WANEER GOD DAT GAAT DOEN BINNEN KORT VOOWAAR ZEG IK U DAT GROETEN JEZUS ALHIER IN HELMOND HOLLAND .GOD IS LIEFDE .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.