zonder samen werking geen enkele vooruitgang . eerst jezus er letterlijk bij betreken .

ALS WE NIET SAMEN WERKEN KOMT HET NOOIT GOED , EEN MAN STUURT EN GOD BESLIST . ZO IS HET ALTIJD GEWEEST EN ZO ZAL HET OOK EEUWIG BLIJVEN . DAT IS DOOR GOD ZELF VAST GEZET . EN WAT GOD VAST ZET KAN NIEMAND VERANDEREN . HET IS VAN BELANG DE STUURMAN TE VINDEN WANT HIJ BEPAALT DE KOERS . EN GOD LIJD HEM OP ZIJN WEG . EGO HEEFT GEEN PLAATS IN DIT VERHAAL .HET GAAT EROM DAT WE REDDEN WAT ER TE REDDEN VALT EN HET OPBOUWEN VAN GODS KONINKRIJK . DAAR GAAN WE SAMEN VOOR ALS JE DUS ECHT VAN GOD JEZUS EN MARIA HOUD .DAN BID JE GOD VOOR DE JUISTE WEG EN VOLG DIE WEG TOT HET EINDE .WANT DAAR WACHT JEZUS OM U TE BEVRIJDEN VAN UW LAST . EN OM U DE JUISTE WEG TE WIJZEN NAAR GODS KONINKRIJK . HET IS NU DE TIJD OM POSITIEF TE WERK TE GAAN . LAAT ALLES ACHTER JE EN GA OP WEG NAAR JEZUS GOD ZAL JE DE WEG WIJZEN .VOLG HET GEVOEL VAN GOD IN JE BUIK EN JE ZIEL . OP NAAR JE NIEUWE LEVEN .SUCCES ALLEMAAL WE GAAN ERVOOR . PRIJS GOD DAAR VOOR .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.