IK EN MIJN WERK VOOR GOD MIJN VADER .

IK WERK VOOR MIJN VADER , TOEVALIG MAAR TOEVAL BESTAAT NIET ,IS MIJN VADER DE ALMACHTIGE GOD , IK WERK GRAAG VOOR HEM , HET IS EEN FAMILIE BEDRIJF , EEN MULTINATIONAL , WIJ ZITTEN OVERAL ,EN ZORGEN GOED VOOR ONZE BELANGEN , WIJ HOUDEN VAN KWALITEID EN DUURZAAMHEID , DAAR WERKEN WE HARD VOOR ,OOK HELPEN WE GRAAG MENSEN ,OM EEN GOED LEVEN TE HEBBEN , WIJ GEVEN GOEDE RAAD EN BIEDEN HULP ,HET KWADE DE DUIVEL WILDE MIJ VAN MIJN WERK AFHOUDEN DOOR MIJN VROUW EN ZOON TEGEN MIJ OP TE ZETTEN EN ZWAAR TE MISLEIDEN OM MIJ PIJN EN VERDRIET TE DOEN , IN DE HOOP DAT IK GOD ZOU VERLETEN EN MIJN WERK NIET MEER ZOU GAAN DOEN . HET TEGEN DEEL IS BEWEZEN IK HEB MIJN WERK NIET VERZAAKT DOOR PRIVE PROBLEMEN OMDAT IK WIST DAT DE DUIVEL IN HUN WAS , IK HEB ME GERICHT OP HEM PERSOONLIJK EN NU IS HET TIJD VOOR DE ULTIEME WAARHEID OVER GOD JEZUS EN MARIA EN HUN MULTINATIONAL HUN FAMILIE BERDIJF WAAR OOK U DEEL VAN UIT KUNT MAKEN , U KENT ALLEN DE REGELS DIE GOD HEEFT OPGESTELD VOOR HET EERLIJK ZAKEN DOEN EN HET DEEL WAT U HOORT AF TE STAAN , IK SLA NU EEN PRIESTERS BOEKJE OPEN OP GEVOEL EN ZAL DE TEKST LETERLIJK OVER NEMEN .ALS VOLGT NU . DIT IS DE DAG DIE DE HEER HEEFT GEMAAKT LATEN WIJ DAAROP JUBBELEN EN ONS VERBLIJDEN DAT IRAEL NU ZEGGEN WANT HIJ IS GOED WANT EEUWIG DUURT ZIJN BARMHARTIGHEID ALLELUJA, ALLELUJA EEN ENGEL DES HERE DAALDE VAN DE HEMEL TRAD TOE WENTELDE DE STEEN AF EN ZETTE ZICH DAAROP NEDER. U KUNT MIJ ALTIJD OM HULP VRAGEN EN U BENT OOK ALTIJD WELKOM IN HELMOND AMBASSADE VAN GOD ALDAAR .GOD WIIJST U DE WEG WEL SUCCES EN TOT ZIENS .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.