LAAT HET VERLEDEN LOS.

ALS WE VOORUIT WILLEN ZULLEN WE HET VERLEDEN MOETEN LOS LATEN . EN NIET OMKIJKEN MAAR VOORUIT . WE ZULLEN ONS OP DE TOEKOMST MOETEN RICHTEN . EN ELKAAR VERGEVEN .OM OPNIEUW SAMEN OP PAD TE GAAN ,DE NIEUWE TOEKOMST TEGEN MOET . WE ZULLEN MOETEN RICHTEN OP VREDE EN LIEFDE VOOR ELKAAR . WE ZULLEN OOK GEDULD MET ELKAAR MOETEN HEBBEN ,EN RUSTIG DE NIEUWE TOEKOMST OM ARMEN . SLA WE DAT GAAN DOEN EN GOD VRAGEN ONS DE JUISTE WEG TE WIJZEN KOMT HET WEL GOED . ZEKKER ALS WE SAMEN ONS BEST DOEN EN GEEN OORDEEL OF VOOROORDEEL HEBBEN EN GEEN VERWACHTINGEN . LAAT HET MAAR KOMEN ZOALS GOD HET VOORZEGT HEEFT WANT WAT GOD VOORZEGT STAAT VAST EN WAT GOD VOORZIET RAAKT NOOIT VERLOREN VERTROUW DUS OP GODS VOORZIENING EN LEEF VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN GOD SUCCES . PRIJS GOD DAARVOOR

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.