AFSTEMMEN OP ELKAAR DOORMIDEL VAN GODS LIEFDE

ALS WE DE STILTE OPZOEKEN ,DAN KRIJGEN WE DE BOODSCHAP VAN GOD DUIDELIJK BINNEN , ALS JE GOD EN JEZUS LIEF HEBT DAN HEB JE OOK HUN RUST IN JE LICHAAM GEBRUIK DIE RUST OM DE WIJZE RAAD VAN GOD TE ONTVANGEN . NEEM DAGELIJKS DE TIJD OM EVEN NIET TE DENKEN MAAR NAAR DE STILTE TE LUISTEREN HET GEEFT RUST EN INFORMATIE DIE VAN BELANG IS VOOR ONS ALLEMAAL .ZO KUNNEN WE AFSTEMMEN OP ELKAAR ,MET DE LIEFDE EN DE WIJZE RAAD VAN GOD . IN OVERLEG MET ELKAAR KUNNEN WE GODS BOODSCHAP OVERLEGGEN EN DE OVEREENKOMSTEN BEKIJKEN ,EN DAN SAMEN AAN DE SLAG VOOR HET GOEDE . ONS INZETTEN VOOR HET RIJK VAN GOD , ONS KONINKRIJK WAAR WIJ ALLEN DEEL VAN UITMAKEN ALS WE DAT WILLEN GOD ROEPT EN NODIGD IEDEREEN UIT OM BIJ HEM AAN TAFEL TE KOMEN ,NIET FIGUURLIJK MAAR LETERLIJK. WANT JEZUS NODID U UIT BIJ ZIJN HUIS OP DE AMBASSADE VAN GOD IN HELMOND WIJK HET HOUT . BENT U MOE OF BEZWAARD IS DE REIS ER NAAR TOE MEER ALS WAARD WANT JEZUS VERLICHT UW JUK EN VERFRIST UW GEEST . GA OP PAD EN ONTMOET GOD IN LEVENDE LIJVE . OORDEEL NIET VOORAF MAAR KIJK WAT HET U BRENGT VERTROUW OP GOD EN BID OM DE JIUSTE WEG . SUCCES .PRIJS GOD .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.