HET NIEUWE JAAR WAT GAAN WE DOEN .

WAT GAAN WE DOEN IN HET NIEUWE JAAR .HET ZOU GOED ZIJN ALS WE SAMEN OP VREDE LIEFDE EN GELUK IN ZOUDEN ZETTEN . WANT DIE KANS KRIJGEN WE VAN GOD ONZE VADER .LATEN WE DIE DAN OOK BENUTTEN , EN IETS GOEDS VOOR ELKAAR GAAN DOEN IN DIT NIEUWE JAAR . HELP ELKAAR MET LIEFDE EN GEDULD ,STEEK DE HANDEN UIT DE MAUWEN EN WERK AAN VREDE . GEBRUIK JE VERSTAND EN RICHT OP INERLIJK GELUK . LEER ANDERE DE GOEDE DINGEN VAN HET LEVEN . DEEL IN JE KENNIS MAAR SPEEL NIET DE BAAS . IEDEREEN IS VRIJ ONTHOU DAT GOED WANT GOD HEEFT ONS ALLEMAAL DE VRIJHEID GEGEVEN . HEB DAAR OOK RESPECT VOOR , DWING NIEMAND MAAR ONDERWIJS IN LIEFDE . ALS WE DAAR OP RICHTEN DIT NIEUWE JAAR HEBBEN WE GOEDE VOORUIT ZICHTEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.