EINDE VAN HET OUDE JAAR INZICHT , RICHT UW BLIK OP HET NIEUWE JAAR DAT OOK INZICHT KOMT.

SLUIT HET JAAR AF LAAT ALLE SLECHTE DINGEN LOS VERBRAND HET VERLEDEN ,MAAK JE GEEST EN LICHAAM ZUIVER , ZODAT JE ZUIVER EN POSITIEF HET NIEUWE JAAR INGAAT , SLUIT AF WAT JOU GELUK IN DE WEG STAAT , LAAT HET LOS SCHRIJF HET VAN JE AF OF SCHREEUW HET UIT .ALS HET ER MAAR UIT IS VOOR HET EINDE VAN DIT JAAR ,OOK JE HART LUCHTEN TOT OP DE BODEM ZODAT ER RUIMTE IS VOOR EEN NIEUWE START EN EEN NIEUW BEGIN . GEEN OPSTAKELS MAAR RUIMTE OM HET GOEDE TE ONTVANGEN IN LIEFDE EN GELUK . DAT IS WAT IK IEDEREEN WENS GR JEZUS EN EEN FIJNE JAAR WISSELING EN RUIM GOED OP HE , ZODAT JE FRIS EN FRUITIG HET NIEUWE JAAR OMARMT . SUCCES .PRIJS GOD OM ZIJN LLIEFDE VOOR ONS .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.