IK WAARSCHUW U ALLEN VOOR HET VALSE GELOOF EN DE VALSE PRIESTERS .

IK WAARSCHUW U VOOR HET VALSE GELOOF EN DE VALSE PRIESTERS  . ALS EERSTE HET VALSE GELOOF DE DUIVEL . BAAL OFTEWEL ALLAH LET OP MET DIT GELOOF .GOD HEEFT U ERVOOR GEWAARSCHUWD DE DUIVEL SCHRIJFT ACHTERSTEVOREN OF TEWEL VAN ACHTER NAAR VOOR ,HET DOEL IS ACHTERUITGANG EN DAT ZIE JE OOK WAAR DAT GELOOF DE MACHT GEGREPEN HEEFT .NOG EEN PUNT WAAR GOD VOOR WAARSCHUWDE ALS EEN LAND GOD VERLAAT VOOR EEN ANDERE GOD ZAL HET LAND VEZILTEN OOK DAT KUN JE ZIEN IN DIE LANDEN ,ALLES DROOGT UIT DAT DUS OVER HET VALSE GELOOF .NU DE VALSE PRIESTERS ZIJ ZITTEN VERBORGEN TUSSEN HET VOLK ZIJ MAKEN MISBRUIK VAN HUN POSITIE ALS ZOGENAAMDE PRIESTER LET DUS GOED OP HUN GEDRAG EN WAT ZE ZEGGEN EN DOEN DAARAAN KUN JE ZIEN OF ZE VALS OF EERLIJK ZIJN .EEN EERLIJK GODS DIENAAR HAAL JE ER METEEN UIT EN DE VALS PRIESTERS OOK .WEES DUS WAAKZAAM MET DEZE ZAAKEN .EN HOUD U VERE VAN HET VALSE GELOOF EN VOLG NIET DE VALSE PRIESTERS DIE OVERAL ROND ZWERVEN .OM U TE MISLIJDEN .U BENT NU GEWAARSCHUWD DOE HET GOEDE EN VOLG GOD . PRIJS GOD OM ZIJN LIEFDE EN ZORG VOOR ONS .SUCCES ALLEMAAL EN ZOEK HET EVEN NA WAT IK HIER VERTEL HET IS DE WAARHEID .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.