WAT NU TE DOEN .

WAT NU TE DOEN U KIEST ERVOOR OM GOD TE VERTROUWEN , DOE DAT DAN OOK EN TWIJFEL NIET AAN ZIJN WOORD EN BELOFTEN .  U KIETS ERVOOR OM JEZUS IN UW HART TE SLUITEN ALS UW KONING EN VERLOSER . LAAT UW HART DAN OOK VOL ZIJN VAN ZIJN LIEFDE EN VOEL JE VERLOST . U KIEST ERVOOR OM DE HEILIGE GEEST AAN TE NEMEN . LAAT DAN DE HEILIGE GEEST ZIJN WERK IN EN MET U DOEN . U KIESTV ERVOOR OM UW LEVEN TE VERANDEREN ,GA ER DAN VOOR EN BLIJF OP HET GOEDE PAD LEEF MET WAARHEID EN OPRECHTHEID . U KIEST ERVOOR OM GOED TE DOEN ,HOU HET KWAAD DAN VER VAN U VANDAAN . ALS U HIER ALLEMAAL VOOR KIEST EN GOD ER OM VRAAGT TE HELPEN KAN ER NIETS MEER FOUT GAAN MET U .LEEF DAN MET EEN GOED GEVOEL EN GODS LIEFDE UW LEVEN WEES DANKBAAR EN OPRECHT TEVREDEN MET WAT GOD U DAN SCHENKT IN UW LEVEN OMDAT U ERVOOR GEKOZEN HEBT .SUCCES ALLEMAAL EN GENIET VAN GODS VRIJGEVIGHEID .   PRIJS GOD .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.