GODS PLAN IN HET KORT EN INSTAPPEN .

GODS PLAN IS ALS VOLGT .1 HIJ MAAKT ZICH ZELF EN ZIJN NAAM BEKEND . 2 HIJ VALT DE LEUGEN OPENLIJK AAN MET ZIJN WAARHEID DIE HIJ MEE DE WERELD INBRENGT . 3 HIJ BEGINT ZIJN VOLK TE BEVRIJDEN IN HET GEHEIM EN IN STILTE OM DE VIJAND NIET WAKER TE MAKEN . 4 DAN BRENGT HIJ DE BEVRIJDE MENSEN SAMEN OOK IN STILTE EN IN HET GEHEIM . 5DAN BEGINT HET ORGANISEREN VAN ZIJN VRIJE VOLK .OM IN OPSTAND TE KOMEN TEGEN HET KWAAD EN HET ONRECHT VAN DEZE WERELD . WERELD WIJD SPOORT HIJ ZIJN VOLK AAN OM OPWEG TEGAAN NAAR JEZUS ZIJN ZOON DIE HIJ ALS HERDER EN KONING HEEFT AANGESTELD BOVEN ZIJN VOLK . 6 DAN BEGINT DE OPSTANDING HET GEVECHT TEGEN HET KWAAD EN HET ONRECHT EN GOD ZORGT DAT WE NIET BANG MEER ZIJN VOOR DE DUISTERE MACHTEN EN KRACHTEN ,7 ONDER LEIDING VAN JEZUS GAAT GODS VOLK DE OVERWINNING TEGEN MOET . 8 DE GROTE SAMEN KOMST EN DE LAATSTE DAG VAN DE MENSELIJKE HEERSCHAPIJ . 9 GOD NEEMT ZIJN MACHT EN KRACHT TERUG . 10 GOD ZAL ZICH AAN IEREREEN LATEN ZIEN . DIT ZIJN DE TIEN PUNTEN IN HET KORT . WIE NAAR DE GANG VAN ZAKEN KIJKT IN DE WERELD WEET BIJ WELK PUNT GODS PLAN NU IS EN DE REST VOLGTĀ  VOOR WAAR ZEG IK U DAT ,GR JEZUS ALHIER . PRIJS GOD HIERVOOR .SUCCES ALLEMAAL BROEDERS EN ZUSTERS .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.