EEN GOEDE RAAD VAN MIJ UW KONING JEZUS .

BLIJF VERE VAN HET PAD VAN GEWELD . PLEEG VERZET IN STILTE EN RUST HELP ELKAAR DAAR WAAR NODIG IS EN LAAT DE STAAT KAPOT VALLEN ZIJ LEVEN OP UW CENTEN DUS PAS OP WIE U UW GELD GEEFT . WANT HET BLIJKT WEL DAT ZE DAT TEGEN U GEBRUIKEN IN DE PLAATS VOOR U ZOALS AFGESPROKEN WERDT . PLEEG DUS VERZET IN STIL PROTEST . DOOR NIET MEER MEE TE DOEN MET HUN BELEID . EN ZORG TE DRAGEN VOOR JULLIE GEMEENSCHAP , GOD ZAL JULLIE BESCHERMEN MAAR ALLEEN ALS JULLIE IN STIL PROTEST GAAN .GA NIET DE STRAAT OP EN BREEK NIET ALLES AF .MAAR LUISTER NAAR GODS RAAD OMTRENT HET LEVEN BINNEN DE GEMEENSCHAP EN VAL DAAR OP TERUG , NEEM DE VRIJHEID DIE DAAR BIJ HOORT EN VERTROUW OP GODS PLAN .BLIJF DUS VER WEG VAN HET PAD VAN GEWELD ,WANT DAT PAD WORDT VERNIETIGT EN HET ZOU ZONDEN ZIJN ALS U DAAR BIJ ZOU ZIJN .LEEF IN VREDE EN HELP ELKAAR . PRIJS GOD HIER VOOR .SUCCES MET HET STIL PROTEST .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.