IN NAAM VAN DE HEILIGE GEEST EN GOD DE ALMACHTIGE VADER .

GOD JEZUS EN MARIA BRENG UW VOLK SAMEN ,TOT EEN VOLK EN EEN NATIE .WIJ ZIJN GODS VOLK BEDENK DUS WIJ ZIJN ALLEN SAMEN , BROEDERS EN ZUSTERS . VADER HELP ONS OM ELKAAR TE VERSTAAN EN TE BEGRIJPEN ,EN ELKAAR TE VERGEVEN WANT DAN PAS KUNNEN WE ELKAAR LIEFHEBBEN ALS WE INSTAAT ZIJN ELKAAR TE VERGEVEN OVER WAT ER EERDER IS FOUT GEGAAN . WERKELIJK VERGEVEN ,DAN KOMT ALLES GOED . EN KUNNEN WE SAMEN WEER OPNIEUW BEGINNEN . ALS WIJ MAAR BESEFFEN DAT WIJ ALS BROEDERS EN ZUSTERS SAMEN MOETEN WERKEN ,VOOR EEN GOEDE OPLOSING .ALS WE DE WAARDE VAN ELKAAR MAAR INZIEN .ALS BROEDERS EN ZUSTERS ALS WE ELKAAR HET BESTE GUNNEN OPRECHT EN EERLIJK ZIJN TEGEN ELKAAR .EN ZORG DRAGEN VOOR ELKAAR .VOLGENS HET VOORBEELD VAN GOD JEZUS EN MARIA .EN DAT WE ONDANKS ALLES ONDERLING DE VREDE BEWAREN .EN IN RUST EN LIEFDE VOOR ELKAAR ZORGEN ALS BROEDERS EN ZUSTERS . EN BEDENK HOE MEER VREDE RUST EN LIEFDE ,HOE MEER GELUK OP ONS PAD KOMT .GODS ANTWOORD KOMT IN ZEGENINGEN .WIJ MOGEN GOD DANKBAAR ZIJN .NEEM DUS UW TAAK OP EN KOM SAMEN VOOR ELKAAROP WEES TROTS OP ELKAAR BROEDERS EN ZUSTERS .PRIJS GOD HIERVOOR.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.