WIE EERT ER NU OORLOG NA ALLE ELENDE DIE OORLOG AL VEROORZAAKT HEEFT EEUWEN LANG AL .

WANEER ZIEN DE MENSEN IN DAT OORLOG NIETS OPLEVERT . EN DAT JE STEEDS KUNT ZEUREN OVER WAT ZE MEE MAKEN IN OORLOGS GEBIED , TJA DAT IS OORLOG ELKAAR AFSLACHTEN VOOR OLIE GOUD DIAMANTEN ENZ ENZ EN DE ZOGENAAMDE MACHT . HET BRENGT HELEMAAL NIETS ,ALLEEN ELENDE EN VERDERF . WANEER STOPT DE MENSHEID MET DEZE VERLOREN STRIJD , HET SLAAT HELEMAAL NERGENS OP ,EN DE MENSEN DIE VRIJWILIG IN DIENST GAAN HEBBEN GEEN RECHT OM DAARNA TE KLAGEN JE KOOS ERVOOR PUNT UIT EN DAT VETERANE GELUL IS OOK MAAR PROPAGANDA ,KIJK EENS HOEVEEL JONGEREN VERMINKT TERUG KOMEN EN WAT HEBBEN ZE VERDIENT ,NU ZE VERDER MOETEN ZONDER LEDEMATEN ,DAAROM STOP DE STRIJD ,OF KLAAG NIET ,ZO DENK IK EN IK HOU NIET VAN OORLOG EN ZAL ER OOK NOOIT VAN HOUDEN OOK NIET IK HOU VAN VREDE EN GELUK VOOR IEDEREEN WERELD WIJD , EN ZO DENKT GOD OOK EN DE HEILIGE GEEST BRENGT DIE BOODSCHAP . PRIJS GOD EN WEES HEM DANKBAAR .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.