HET EINDE VAN DIT JAAR IS IN ZICHT .

WE ZIJN IN DE LAATSTE DAGEN VAN 2018 . DE BALANS VEEL ONRUST EN STRIJD . NIET ZO MOOI VIND GOD DAT ,EN IK OOK NIET ,ER MOET MAAR EENS EEN EIND AAN KOMEN HEBBEN WIJ SAMEN BESLIST ,IN SAMEN WERKING MET DE HEILIGE GEEST EN DE ENGELEN ,GAAN WIJ INGRIJPEN OMDAT DE MENS ER NIET TOE IN STAAT IS HET KWAAD TE VERSLAAN ,WAT DE MENS WEL KAN DOEN IS GEEN KWAAD BEDRIJVEN EN IN LIEFDE EN VREDE LEVEN MET ELKAAR .LAAT ONS ONS WERK DOEN EN DOEN JULLIE JE BEST OM ER EEN MOOI LEVEN VAN TE MAKEN . HEB ELKAAR LIEF EN HELP ELKAAR LIEFHEBBEN . SLUIT VREDE MET JEZELF EN MET ANDEREN DAT ZAL OOK VEEL VERANDEREN . EN LAAT ONS ONS WERK DOEN OM HET KWAAD TE VERNIETIGEN EN DE DUIVEL UIT TE BANNEN VOOR EEUWIG , DUS LEEF MET GODS ADVIES EN MET ZIJN LIEFDE BLIJF VERE VAN HET PAD VAN GEWELD . EN BEWAAR DE VREDE ONDER ELKAAR . LOOP ONS WERK NIET INDE WEG WANT DAN HEB JE GEWOON PECH DAT JE OP DE VERKEERDE PLAATS STOND MAAR DAT WAS WEL JOU BEWUSTE KEUZE ,DAAR KUNNEN WIJ NIETS AAN DOEN ALS WE INGRIJPEN . EN INGRIJPEN DAT GAAN WE DOEN . VRIENDELIJKE GR JEZUS UW KONING .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.