OPSTAND TEGEN HET KWAAD EN HET ONRECHT IN DE WERELD .

ALS KINDEREN VAN GOD MOETEN WIJ IN OPSTAND KOMEN TEGEN HET KWAAD EN HET ONRECHT . DE KERKELIJKE LEIDERS HEBBEN GEFAALD EN DOEN MEE MET HET KWAAD EN ONRECHT , DAT IS WEL DUIDELIJK . NU IS HET AAN ONS DE KINDEREN VAN GOD ,OM IN OPSTAND TE KOMEN WERELD WIJD ELKAAR HELPEN HET KWAAD EN HET ONRECHT TE VERDRIJVEN VOOR NU EN ALTIJD . HET IS ONZE PLICHT ALS VERTROUWELINGEN VAN GOD ONZE ALMACHTIGE VADER . WIJ ZIJN,  ZIJN  VOLK HIJ LIJD ONS EN WIJ HOEVEN NIET BANG TE ZIJN OF TE ZWIJGEN . NEE WIJ MOETEN TOT ACTIE OVERGAAN ,MET DE HULP VAN GOD EN JEZUS ALHIER , HIJ WIL ONS LIJDEN IN DEZE LAATSTE STRIJD TEGEN HET KWAAD EN HET ONRECHT WAT DAARMEE GEPAARD GAAT . DUS VORM EEN VOLK EN VOLG EEN WEG NAAR DE GOEDE TOEKOMST MET GOD EN JEZUS . PRIJS DE HEER.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.