WAT KAN IK VOOR U DOEN ,EN WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN .

WAT IK VOOR U KAN DOEN ,IS RAAD GEVEN EN U OP DE HOOGTE HOUDEN VAN GODS PLAN MET U EN DE WERELD . IK KAN U WAARSCHUWEN VOOR DE LIST VAN DE DUIVEL . MAAR OOK OPWEG HELPEN MET DE DAGELIJKSE DINGEN . U VRAAGT EN IK GEEF ANTWOORD . ZO WERK IK VOOR U EN GOD . ZIJN INZICHT HELPT MIJ OM U VAN GOEDE RAAD TE VOORZIEN . IK DOE DIT GRATIS ,OMDAT GOD MIJ HET OOK GRATIS GEEFT OM HET TE DOEN . WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN NOU DAT LICHT GEHEEL AAN U ,U KUNT OM MIJ LACHEN EN DENKEN HET ZAL ALLEMAAL WEL , OF JE STELD EEN LEVENS VRAAG EN KIJKT NAAR HET ANTWOORD ,EN MISCHIEN IS DAT DAN WEL DE STAP NAAR EEN GOEDE VRIENSCHAP .EN DAN KAN IK WAT VOOR U BETEKENEN MAAR U OOK VOOR MIJ ,DANKZIJ GOD HEBBEN WE ELKAAR WEER GEVONDEN . WEES GOD DANKBAAR DAAR VOOR DAT BEN IK OOK MET IEDERE NIEUWE VRIEND OF VRIENDIN . WE ZIJN BROEDERS EN ZUSTERS TOCH .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.