WIE BEN IK EN WAAROM DOE IK DIT .

IK BEN JEZUS , GOD HEEFT MIJ DAAR TOE GEROEPEN .DAAROM DOE IK WAT IK DOE ,IN NAAM VAN GOD DE ALMACHTIGE VADER . MIJN TAAK IS OM JULLIE TE HELPEN DE WEG TERUG TE VINDEN NAAR GOD . EN OM ALLE DUIVELSE DINGEN OP TERUIMEN VOOR GOED . DAT IS MIJN TAAK DOOR GOD AAN MIJ TOE BEDEELD ,EN IK HEB DIE TAAK AANVAARD UIT VRIJE WIL EN LIEFDE VOOR MIJN VADER DE ALMACHTIGE GOD . NIETS OF NIEMAND KAN MIJ DAARVAN AF BRENGEN . IK DOE MIJN WERK WAT GOD MIJ OPDRAAGT MET LIEFDE EN PLEZIER , DAT WIL NIET ZEGGEN DAT HET NOOIT ZWAAR WORDT MAAR OOK DAAR STAAT GOD MIJ BIJ ,EN STUURT DAN HULP DIE IK NODIG HEB WIJ WERKEN PERFECT SAMEN GOD EN IK ,EN DAT DOEN WE MET LIEFDE EN PLEZIER VOOR U EN U ALLEN . JULLIE ZIJN ONZE KINDEREN DIE WIJ WEER GRAAG THUIS ZIEN VEILIG ONDER DE VLEUGELS VAN GOD EN MIJ JEZUS .DUS NU WEET U WIE IK BEN EN WAT IK DOE EN MET WIE . VERTROUW OP GOD WANT HIJ HEEFT ALLES VOORZEGT OOK DAT IK ONDER JULLIE ZOU ZIJN IN DE LAATSTE DAGEN .DUS DAAROM BEN IK NU OOK HIER EN NU .GR JEZUS ALHIER . SLEGERSSTRAAT  13 HELMOND HOLLAND . AMBASSADE VAN GOD .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.