WAKEN VOOR VREDE VRIJHEID VEILIGHEID LIEFDE EN GELUK VOOR IEDEREEN .

IERDERE WOENSDAG BESTEDEN WIJ HIER OP DE AMBASSADE VAN GOD EXTRA AANDACHT AAN DEZE PUNTEN , MAAR OOK AAN DE DAGELIJKSE PUNTEN DIE WIJ TEGEN KOMEN IN HET DAGELIJKS LEVEN . WIJ BIDDEN HIER SAMEN VOOR EN VRAGEN GOD OM HULP TE BIEDEN WAAR NODIG IS .WIJ WETEN DAT WIJ TE KLIJN ZIJN OM DEZE WERELD TE VERANDEREN . DAAROM ROEPEN WIJ DE HULP IN VAN DE ALMACHTIGE VADER VAN JEZUS . JEZUS DOET HET VOORWOORD ,EN WIJ VULLEN AAN IN JEZUS NAAM . OOK MARIA VRAGEN WIJ OM HULP IN DEZE TIJD . EN DE HEILIGE GEEST ZIJN WIJ DANKBAAR OMDAT DIE DE BOODSCHAP ROND DE WERELD BRENGT ZODAT IEDEREEN OP DE HOOGTE WORDT GEHOUDEN VAN ONZE BOODSCHAP EN DE BOODSCHAP VAN GOD ONZE ALMACHTIGE VADER . WIJ ERKENEN JEZUS ALS KONING .WIJ DIENEN EN LOVEN GOD DE ALMACHTIGE VADER VAN JEZUS .EN WIJ RESPECTEREN MARIA .WIJ WENSEN IEDEREEN HET BESTE WIE OF WAT JE OOK BENT WIJ OORDELEN NIET. WIJ WIJZEN WEL DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG AF VOOR NU EN ALTIJD . WIJ BEHOREN GOD TOE EN NIEMAND ANDERS . AMEN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.