WAAR WILLEN JULLIE NOG OP WACHTEN .

WAAR WILLEN JULLIE NOG OP WACHTEN , STOP PER DIRECT MET OORLOG EN GEWELD , STOP PER DIRECT MET LEUGENS EN BEDROG , STOP PER DIRECT MET ONZIN EN NUTELOZE ACTIES . PAS DAN KAN HET GOEDE IN ACTIE KOMEN  VOOR DIE TIJD HEEFT HET GEEN ENKEKELE ZIN . ZO BOUW JE OP ZO BREEK JE AF DAT IS DE TIJD VAN NU . STOP ER DIRECT MEE EN GA GOEDE DINGEN DOEN DIE EEUWIG STAND HOUDEN . DAT IS ONZE TOEKOMST EN DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN ,WE KUNNEN NIET LANGER WACHTEN GA PER DIRECT TOT ACTIE OVER EN GA HET GOEDE DIENEN EN VRAAG GOD OM HULP EN LUISTER NAAR DE WOORDEN VAN JEZUS . WACHTEN IS GEEN OPTIE MEER . WE MOETEN AAN DE SLAG HIER EN NU . DAT ZEG IK JEZUS AL HIER . AMEN . 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.