EEN FEITJE MOHAMED STOND NIET OP UIT DE DOOD EN NIEMAND HEEFT HEM MEER GEZIEN OF GEHOORD. JEZUS DAAR IN TEGEN WEL DIE WORDT NOG DAGELIJKS GEZIEN EN GEHOORD .

DIT IS EEN FEIT WAAR NIEMAND OMHEEN KAN . JEZUS IS VERREZEN DOOR GOD UIT DE DOOD VERWEKT EN OPGESTAAN ZIJN NAAM BLIJFT ROND GAAN . JEZUS IS NA ZIJN LAFFE KRUISIGING NOG VAAK GEZIEN EN AANGERAAKT . TOT DE DAG VAN VANDAAG IS JEZUS MET ZIJN VOLK EN LEEFT HIJ IN HET OPENBAAR MET ZIJN VOLK HIJ HEEFT DE ZELFDE PROBLEMEN EN ZORGEN ALS U . HIJ LEEFT IMMERS MET U MEE , ZO IS JEZUS , JEZUS STOPT ZICH NIET WEG EN HELPT WAAR HIJ HELPEN KAN . JE KUNT HEM ZO TEGEN HET LIJF LOPEN WANT ZO IS JEZUS HIJ IS GRAAG ONDER DE MENSEN OM ZIJN KONINKRIJK IN DE GATEN TE HOUDEN TOT DE GROTE DAG VAN VERLOSSING EN BEVRIJDING , JEZUS HEEFT GEZEGT IK ZAL BIJ JULLIE ZIJN EN IK ZAL JULLIE BEWAREN ,ZO IS JEZUS HIJ IS DE GOEDE KONING DIE VREDE EN GELUK VOOR ZIJN VOLK WIL EN GODS WIL VOORT ZET ZO IS EN BLIJFT JEZUS . AAN GOD TROUW VOL LIEFDE VOOR GOD EN MET DIE LIEFDE HELPT HIJ ONS ,ALS U HEM TEGEN HET LIJF LOOPT GROET HEM DAN EN VRAAG HEM WAT JE HEM ALTIJD AL WILDE VRAGEN HET IS NIET VOOR NIETS DAT JE HEM ZIET EN TEGEN KOMT WAAR DAN OOK WANT JEZUS KOMT OVERAL . 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.