GOD IS HET EVANGELIE , JEZUS BRENGT HET EVANGELIE .

HET EVANGELIE IS EN KOMT VAN GOD JEZUS BRENGT HET EVANGELIE OVER OP DE MENS . HET IS ABSOLUT GEEN ZAAK VAN DE MENS WAT EEN MENS OOK BEWEERT ACCEPTEER DAT , DUS OOK GEEN PAUS OF IMAAN OF WIE OF WAT DAN OOK HOE ZE ZICH OOK NOEMEN . ZIJ DIENEN GOD NIET EN ZIJN OOK NIET DE BOODSCHAPERS VAN GOD BESEF DAT GOED . JEZUS IS ONZE KONING EN DE BOODSCHAPER VAN GOD EN NIEMAND ANDERS . BESF DAT EN VOLG DEZE RAAD OP LUISTER NAAR DE BOODSCHAP VAN GOD EN JEZUS EN DE REST PRAAT VOOR ZICH ZELF TE VERRIJKEN OF MEER MACHT TE KRIJGEN ZIJ WERKEN TEGEN GODS PRINCIEPEN IN . DUS DIENEN HET KWAAD DUIDELIJKER KAN IK HET U NIET ZEGGEN . HET IS AAN U . MAAR ZO ZIT DE VORK AAN DE STEEL .VRIENDELIJKE GR JEZUS ALHIER .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.