WIE IS GOD WIE IS JEZUS EN WAT DOEN ZIJ OF WILLEN ZIJ .

WIE IS GOD ,GOD IS DEGENE VAN WIE ALLES KOMT EN DIE ALLES GESCHAPEN HEEFT DAAROM HEET HET OOK GODS SCHEPPING . WIE IS JEZUS , JEZUS IS DE ZOON VAN GOD DIE MENS GEWORDEN IS EN LEEFT MET DE MENSEN ALS VERTOLKING VAN GOD ZIJN VADER.WAT DOET GOD , GOD HOUD ZIJN SCHEPING IN DE GATEN EN GRIJPT IN WAAR HIJ HET NODIG VIND. WAT DOET JEZUS JEZUS ONDERWIJST EN GENEEST MENSEN ,HIJ LEERT DE MENSEN GOD KENNEN .DOOR ZIJN WOORD ONTSTAAT ER RUST IN DE MENS .JEZUS WERKT HARD AAN GODS KONINKRIJK EN VERKONDIGT DAT OOK OPEN EN BLOOT .JEZUS IS NIET BANG ,MAAR HEEFT WEL VEEL ONTZAG VOOR ZIJN VADER ONZE LIEVE GOD.DIT IS IN HET KORT WIE GOD EN JEZUS ZIJN EN WAT ZE DOEN .WEES HEN DANKBAAR DAT IS HET ENIGSTE WAT ZE TERUG VRAGEN EN HEB ELKAAR LIEF EN LEEF IN VREDE EN VOORSPOED. AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.