ER IS INDERDAAD MAAR EEN GOD EEN JEZUS EEN MARIA EN EEN HEILIGE GEEST .

ER IS IDERDAAD MAAR EEN GOD ,EN DAAR ZULT UHET MEE MOETEN DOEN OF U GELOOFT OF NIET. HET ZELFDE GELD VOOR JEZUS EN OOK DAAR ZULT U HET MEE MOETEN DOEN OF U WILT OF NIET . OOK VOOR MARIA GELD HET ZELFDE ER IS ER MAAR EEN VAN DIE JEZUS GEBAARD HEEFT EN OOK DAAR ZULT U HET MEE MOETEN DOEN .DE HEILIGE GEEST IS ER OOK MAAR EEN EN DIE VERBINT GOD JEZUS EN MARIA ,MAAR OOK U MET HET GROTE GEHEEL EN DAAR MOET U HET MEE DOEN NIETS OF NIEMAND KAN DAT VERANDEREN OOK AL ZOUDEN ZE DAT GRAAG WILLEN ,MAAR GOD BLIJFT GOD JEZUS BLIJFT JEZUS MARIA BLIJFT MARIA EN DE HEILIGE GEEST BLIJFT DE HEILIGE GEEST ZO IS HET ALTIJD GEWEEST EN ZO ZAL HET OOK ALTIJD BLIJVEN .ACCEPTEER  DAT MAAR DAT IS HET BESTE ,EN VERTROUW OP GOD .EN LAAT DIE ZIJN DING DOEN . VOLG ZIJN LIEFDE VOLLE RAAD OP ,DAT IS IN UW BELANG . EN GOD JEZUS EN MARIA GUNNEN HET U ,TEN ALLE TIJDEN EN DE HEILIGE GEEST WAAKT OVER ONS . AMEN .GODS ZEGEN EN LIEFDE WENS IK U. EN U BENT ALTIJD WELKOM BIJ GOD .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.