DE WIL DE WEG OM TE VERANDEREN .

ALS DE WIL ER IS OM TE VERANDEREN ZAL IK JEZUS JULLIE DE WEG WIJZEN .IK ZAL NIETS DOEN TEGEN JOU WIL IN ,GOD HEEFT MIJ GEZONDEN ALS REDDING . DANKZIJ GOD BEN IK ACTIEF OM MENSEN TE HELPEN ,MIJN DAGELIJKS LEVEN DRAAIT HIER OM .GOD STAAT MIJ BIJ IN MIJN WERK . IK DOE HET MET LIEFDE EN PLEZIER .NAAST MIJN DAGELIJKS WERK KIJK IK OOK MEE MET WAT ER IN DE WERELD SPEELT OMDAT GOD DAT OOK BELANGRIJK VIND . SAMEN MAKEN WE DE WEG VRIJ VOOR GODS KONINKRIJK . HELPT U MEE DES TE EERDER IS DAT EEN FEIT EN GOED VOOR IEDEREEN .VREDE VRIJHEID EN VEILIGHEID BRENGT GELUK EN LIEFDE TERUG IN DEZE WERELD GOD STAAT ONS BIJ .EN IK STA KLAAR VOOR U OM TE HELPEN WAARIK KAN EN MAG .GODS ZEGEN EN LIEFDE VOOR IEDEREEN .GR .JEZUS ALHIER.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.