NU WORDT HET SPANNEND .

JA NU WORDT HET SPANNEND ,HET KOREN WORDT VAN HET KAFT GESCHEIDEN . GOD NEEM TERUG WAT VAN HEM GESTOLEN IS WANT ALLES BLIJFT VAN GOD . DUS HET GAAT ER NU OM SPANNEN .WIE WIE IS EN WIE OVERBLIJFT . MENSEN DIE GOD TROUW BLIJVEN OVERLEVEN HET WEL . DE REST ZAL SAMEN MET DE DUIVEL VERDWIJNEN  .GOD HEEFT DIT VOOR ZEGT IEDEREEN KAN HET WETEN EN WEET DAT DIEP IN HUN HART OOK . DUS DE KEUZE IS AAN IEDEREEN ,EN VOOR IEDEREEN PERSOONLIJK .GOD BESLIST NIET VOOR JOU ,HET IS JOU VRIJE WIL OM TE KIEZEN WAT JIJ WILT . GOD KIJKT TOE EN GUNT HET IEDEREEN DIE GOD TOUW WILLEN ZIJN EN IN VREDE WILLEN LEVEN MET ELKAAR .MAAR VOOR DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG IS GEEN PLAATS MEER .DAT STELT GOD DUIDELIJK  .EN GOD KENT GEEN GENADE VOOR DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG .OMDAT DE DUIVEL OOK GEEN GENADE KENDE MET JULLIE .GOD BEVRIJD JULLIE WEES HEM EEUWIG DANKBAAR ALS JE BEVRIJD BENT . EN DRAAG HET JUK VAN JEZUS WANT JEZUS ZIJN JUK WEEGT NIET ZWAAR HIJ VERDEELT DE LAST MET LIEFDE. EN VOOR IEDEREEN DRAGELIJK .AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.