WE WETEN DAT WE MOETEN VERANDEREN .

UIT ALLES BLIJKT DAT WE ALS MENSHEID MOETEN VERANDEREN . WILLEN WE BLIJVEN LEVEN . ALS WE NIET GAAN IN ZIEN DAT WE MOETEN STOPPEN MET HET VERNIETIGEN VAN ONS LEEF KLIMAAT EN ZELFS ELKAARS LEVEN DOOR OORLOG EN GEWELD . HET IS DE DUIVEL DIE LACHT .WANT HIJ VIND HET MOOI ALS JULLIE ELKAAR DAT AAN DOEN ,EN DE WERELD VERNIETIGEN WANT DAN HOEFT HIJ HET NIET ZELF TE DOEN . GOD DAAR IN TEGEN WIL JULLIE HELPEN TE OVERLEVEN EN VAN DE WERELD TE GENIETEN .STA OPEN VOOR GOD EN JEZUS VOLG HUN RAAD OP DAN ZIT JE ZO OP DE GOEDE WEG ,EN NEEM AFSTAND VAN DE DUIVEL EN ZIJN KWADE BEDOELINGEN . IK WENS U GODS ZEGEN EN KRACHT OM DE DUIVEL UIT UW LEVEN TE VERBANNEN VOOR EEUWIG EN ALTIJD .SUCCES ALLEMAAL EN KEER TERUG IN DE LIEFDE VAN GOD JEZUS EN MARIA .AMEN

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.