OP WEG NAAR HET EINDE VAN DIT JAAR EN DE KERSTMIS .

HET WAS WEL WEER EEN HEFTIG JAAR . VEEL ELLENDE GEWELD EN OORLOG . HET ZIET ER ALLEMAAL NIET GOED UIT . DAAROM DEZE VRAAG ,GAAN WE ZO VERDER EN BLIJVEN WE EIGENWIJS EN TEGENDRAADS .OF LATEN WE HET OVER AAN GOD EN JEZUS . IK DENK DAT WE HET BETER AAN GOD EN JEZUS KUNNEN OVERLATEN . ZIJ HEBBEN HET BESTE MET ONS VOOR . DE KERSTMIS HERINNERT ONS AAN DE GEBOORTE VAN JEZUS . DIE GEBOORTE HEEFT WAT TEWEEG GEBRACHT WAT NU IN DEZE TIJD NOG VOELBAAR IS EN ZELFS ZICHTBAAR . ER ZIT AL WEER EEN HELE TIJD TUSSEN .MAAR TOCH WEET IEDEREEN HET NOG ALS DE DAG VAN GISTEREN . OOK HET LEVEN VAN JEZUS ZELF HEEFT VEEL TEWEEG GEBRACHT ZELFS NU DE DAG VAN VANDAAG NOG .JEZUS HIELD EN HOUD NOG STEEDS VAN DE MENSEN EN GODS SCHEPPING . HIJ WAS ER ZO MEE BEGAAN DAT HET ZELFS ZIJN LEVEN KOSTEN .MAAR EIGENLIJK BEGON DAAR ZIJN EEUWIGE LEVEN . HIJ HAD HET VOLBRACHT TOT HET EINDE ,EN MAAKTE EEN NIEUW BEGIN .TOT DE DAG VAN VANDAAG GAAT DAT DOOR EN HET ZAL EEUWIG DOOR GAAN .WANT GOD EN JEZUS ZULLEN ER EEUWIG EN ALTIJD ZIJN .OOK DAT IS VOELBAAR EN SOMS ZELFS ZICHTBAAR .WE LEVEN NU IN DE EINDE DER TIJDEN DAT IS WEL DUIDELIJK EN KAN NIEMAND MEER ONTKENNEN . VAN DE ENE KANT HEFTIG ,MAAR VAN DE ANDERE KANT GELUKKIG . HET MEE MAKEN IS HEFTIG ALLE ELLENDE DIE WE ZIEN EN HOREN MOETEN , MAAR DAARNA HEEFT GOD ONS BELOOFT KOMT HET GOEDE OM ER VOOR ALTIJD TE BLIJVEN ,ALLES ZAL NIEUW GEMAAKT WORDEN .EN JEZUS HEEFT DE AFTRAP GEDAAN . WE MOGEN GOD JEZUS EN ZELFS MARIA OP ONZE KNIE’EN DANKEN DAT ZIJ DAT VOOR ONS WILLEN DOEN .WIJ HOEVEN ALLEEN MAAR DANKBAAR TE ZIJN EN GOD IN EREN BEWAREN .ZO MOEILIJK IS DAT TOCH NIET EN HET KOST U NIETS DUS DAAR HOEFT U HET OOK NIET VOOR TE LATEN WEES DANKBAAR EN GENIET VAN HET LEVEN .IK WENS U GODS ZEGEN EN GELUK .AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.