we zijn allemaal MENSEN mag ik hopen

BESTE MENSEN BROEDERS EN ZUSTERS KINDEREN VAN GOD ,GELOVIG OF ONGELOVIG .WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN VAN VLEES EN BLOED DE DIEREN ZIJN OOK VAN VLEES EN BLOED .HET WORDT TIJD DAT JULLIE ELKAAR EENS MET RUST GAAN LATEN WIE OF WAT JE OOK BENT OF WELKE KLEUR JE VAN GOD GEKREGEN HEBT JE HOORT BIJ HET GROTE GEHEEL . GOD HEEFT ALLES GOED GESCHAPEN ,DE OMGANG MET ZIJN SCHEPPING LAAT TE WENSEN OVER DAT ZIET IEDEREEN .DAAROM GRIJPT GOD IN OMDAT HET ZO NIET LANGER DOOR KAN EN MAG GAAN .JULLIE SPELEN DAARIN OOK EEN ROL NAMELIJK DE VREDE BEWAREN ONDER ELKAAR EN ELKAAR LIEF HEBBEN EN BESCHERMEN TEGEN HET KWAAD .DAT IS JULLIE TAAK TEN OPZICHTEN VAN ELKAAR GOD HEEFT RICHTLIJNEN GEGEVEN .HET IS AAN JULLIE OM DIE OP TE VOLGEN GOD DWINGT NIET MAAR LAAT OOK NIETS AFDWINGEN BEGRIJP DAT GOED GOD HEET ALTIJD HET LAATSTE WOORD. AMEN .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.