IK VRAAG U JA U PERSOONLIJK .

JA IK VRAAG HET U PERSOONLIJK . WAT VIND U VAN DE GANG VAN ZAKEN IN DE WERELD VAN NU . IK ZAL U ZEGGEN WAT IK ER VAN VIND . HET IS DIEP TRIEST ALS JE ZIET HOE WE MET ELKAAR EN DE WERELD OMGAAN . HET BRENGT ALLEEN ONGELUK EN TERUG UITGANG .WE ZIJN MET ZOVEEL MENSEN ,EEN PAAR DAARVAN ZETTEN AAN TOT VERNIETIGINGĀ  . WORDT HET NIET EENS TIJD DIE MENSEN VAN HUN PLAATS TE VERJAGEN EN DE VREDE TERUG OP TE EISEN . HET KAN ZO TOCH NIET DOOR GAAN EN DAT IEDEREEN MAAR VERDWAASD LANGS DE LIJN STAAT TE KIJKEN TOT ZE ZELF AAN DE BEURT KOMEN OM GEOFFERD TE WORDEN .HET WORDT DUS TIJD OM SAMEN EEN VUIST TE MAKEN TEGEN AL HET GEWELD IN DEZE WERELD EN HEN VERJAGEN DIE DENKEN DAT ZIJ DE MACHT HEBBEN OM ANDEREN TE ONDERDRUKKEN OF TE MISBRUIKEN .GOD ROEPT U OP EN JEZUS WIJST U DE WEG TREED IN JEZUS VOETSPOOR EN OVERLEEF HET KWAAD .VOLG HET KWAAD EN U LOOPT VERLOREN VOOR EEUWIG . HET IS AAN UĀ  VREDE IS OOK UW VERANTWOORDING. MOGE GOD ONS IN VREDE EN LIEFDE SAMEN SMELTEN TOT EEN LIEFDE VOL VOLK DAT IN VREDE EN RESPECT MET ELKAAR OMGAAT EN HELPT. AMEN .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.