ZO LANG DE MENS BLIJFT STRIJDEN EN OORLOG VOEREN ZAL HET ER NIET BETER OP WORDEN .

DE MENS BLIJFT STRIJDEN EN OORLOG VOEREN ,DAAR DOOR WORDT HET NIET BETER DE DUIVEL LACHT . JULLIE VLIEGEN ELKAAR IN DE HAREN . JULLIE VERMOORDEN ELKAAR DE DUIVEL LACHT. JULLIE GAAN ELKAAR HATEN EN VERVOLGEN .DE DUIVEL LACHT . ZO KAN IK NOG WEL EVEN DOOR GAAN . MAAR U SNAPT MIJ WEL . GOD HEEFT HIER VERDRIET OVER .WANT DOOR JULLIE GEDRAG MOET GOD OOK INGRIJPEN .EN STRAF UITDELEN VOOR WAT ER GEBEURD ,EN WEDEROM LACHT DE DUIVEL .MAAR IK ZEG U VOORWAAR DE DUIVEL IS UITGELACHEN .OF U MIJ NU HELPT OF NIET GOD EN IK MAKEN ER EEN EINDE AAN VOOE WAAR GOD EN IK ZULLEN NIET ZACHT ZINING ZIJN ALS HET OM HET KWADE GAAT EN DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG STAAN BIJ ONS OP NR 1 OM TE VERNIETIGEN . DE MENS ZULLEN WIJ ALTIJD HELPEN ALS ZE MAAR NIET ACHTER DE DUIVEL STAAN .WANT MET DIE DUIVEL EN DIE MENSEN IS HET BINNEN KORT GEDAAN IN GOD EN JEZUS NAAM .AMEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.