DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG HEBBEN HARD GEWERKT VOOR DE ONDERGANG.

INDERDAAD DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG HEBBEN HUN BEST GEDAAN OM DE ONDERGANG TE BRENGEN ,MAAR GOD STAAT DAT NIET TOE ,DAAROM BEN IK HIER OM DAAR EEN STOKJE VOOR TE STEKEN . HET IS GEDAAN MET DE LEUGEN EN DE LEUGENAARS. DE WAARHEID IS NIET MEER TE STOPPEN OMDAT IK ER BEN GOD HEEFT MIJ DE OPDRACHT GEGEVEN OM DE WAARHEID AAN HET LICHT TE BRENGEN ,EN IK ZAL DAT DOEN ZONDER VREES OF ANGST .WANT IK VREES GOD EN NIEMAND ANDERS EN ZEKER NIET DE DUIVEL EN ZIJN GEVOLG .IK ZEG HUN DE BOODSCHAP AAN ; HET IS GEDAAN MET JULLIE EN NIETS EN NIEMAND KAN DAT NOG VERANDEREN . GOD MAAKT GOED WAT GOED MOET ZIJN DE REST LAAT HIJ VERDWIJNEN .MAAR NIET EERST VOORDAT IEDEREEN HEEFT GEZIEN EN GEHOORD DAT GOD ER IS DAT JEZUS ER IS EN MARIA BESTAAT . VAN STRAAT TOT STRAAT VAN STAD TOT STAD VAN LAND TOT LANDĀ  TOT OVER DE HELE WERELD, TOT HET HEELAL OP DE HOOGTE IS EN DAN JA DAN MAAKT GOD SCHOON SCHIP EN IS JEZUS KONING VOOR EEUWIG.AMENĀ 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.