HET LICHT NU AAN JULLIE WAT ER GAAT GEBEUREN ,MAAK DE GOEDE KEUZE .

HET LICHT NU AAN JULLIE ALS MENSEN OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN . GOD ROEPT JULLIE OP OM HEM TE VOLGEN NAAR EEN BETERE TOEKOMST . GOD ROEPT JULLIE OP OM OP TE KOMEN VOOR DE VREDE EN DE VREDE EEN STEM TE GEVEN . GOD ROEPT OOK OM DE VRIJHEID TE WAARBORGEN  . HET IS NU AAN JULLIE OM DE JUISTE KEUZE TE MAKEN . VERTROUW OP GODS PLAN .EN LUISTER NIET NAAR EEN PAUS OF ZO IETS DERGELIJKS,MAAR LUISTER NAAR GOD EN JE HART DAT OP GOD GERICHT IS .WANT GOD HEEFT JOU LIEF EN ZAL JOU EN DE REST HELPEN . DE PAUS EN SOORT GELIJKEN WERKEN NIET IK ZEG DUIDELIJK WERKEN NIET VOOR GOD .MAAR HEBBEN EIGEN BELANG VOOR OGEN EN MISLEIDEN U .ZE ZIJN IN DIENST VAN DE DUIVEL .  DUS PAS OP VOOR HUN HET ZIJN VALSE EN SLECHTE HERDERS WOLVEN IN SCHAAPSKLEREN .WAAR GOD U ALLEN VOOR GEWAARSCHUWD HEEFT. GOD ROEPT OP VOOR VREDE EN VRIJHEID . WIJ HEBBEN DE WOENSDAG DAAR VOOR AAN GEMERKT OM DIE DAG DAAR VOOR TE WAKEN . OOK VANDAAG WAKEN WIJ WEER .EN ALS U WILT WAAKT U MET ONS MEE WERELD WIJD . EENHEID EN GOD ZAL ONZE GEBEDEN VERHOREN .AMEN 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.