BENUT DE TIJD GOED .

BENUT DE TIJD GOED EN DOE GOEDE DINGEN IN DE TIJD DIE JE HEBT. DIT GELD VOOR JOUĀ  , MAAR OOK VOOR ANDEREN . DE TIJD DIE WE IN SLECHTE DINGEN DUWEN IS WAARDELOZE TIJD EN GAAT VAN DE GOEDE TIJD AF . NEEM BIJVOORBEELD OORLOG ZONDE VAN DE TIJD EN ERG VOOR DE SLACHTOFFERS . DIE WORDT HUN TIJD ZOMAAR AFGENOMEN . OF BEDROGĀ  DAAR DOOR LOOPT ALLES MIS OOK ZONDE VAN DE TIJD EN HET LOST NIETS OP ALLES MOET OPNIEUW .WEER TIJD VERSPILT .HET WORDT DUS DE HOOGSTE TIJ OM UW TIJD GOED TE GEBRUIKEN .DOE ER NUTTIGE DINGEN MEE EN GENIET VAN DE TIJD .LEEF JE LEVEN IN VREDE EN LIEFDE .DAARVOOR HEEFT GOD ONS ONS LEVEN GEGEVEN EN ONS DE TIJD GESCHONKEN . MAAK ER HET BESTE VAN EN NEEM DE GOEDE TIJD IN JE OP .SUCCES ALLEMAAL .

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.